Irodai Adminisztráció

Az üzleti vállalkozások számára jelentős energiát, pénzt és időt emészt fel az irodai adminisztrációk elvégzése, ügyviteli folyamatok ellátása. A költségoptimalizálás egyik lehetséges eszköze a különböző adminisztratív feladatok kiszervezése, külső partnerrel történő elvégeztetése.

Napjainkban már nem feltétel, hogy egy vállalkozás működésének valamennyi aspektusára (pénzügy, adattárolás, ügyviteli folyamatok) kiterjedően rendelkezzen a szükséges informatikai megoldásokkal. A működés folyamatosságát biztosító alapinfrastruktúrán túlmenően, a feladatok ellátásának jelentős része már nem helyhez kötött, hanem akár virtuális környezetben (cloud, stb.) is végezhető.

Nem kivétel ezen virtualizációs lehetőség alól, a vállalkozások adminisztratív folyamatainak ellátása sem. A mai technológia megoldások már lehetővé teszik a távoli eléréssel történő adatrögzítéseket, ügyviteli munkafolyamatok elvégzését. Egy ilyen munkaszervezési folyamat révén, virtuális közegben történik a bejövő hívások, faxok fogadása, adatok rögzítése, iktatása.  

A FairCalling Szolgáltató Kft-ben felkészülten várjuk ügyfeleink adminisztrációs munkáinak kiszervezésére vonatkozó kéréseit is. Ennek megfelelően vállaljuk megbízóink teljes körű adminisztratív feladatainak ellátását az iktatás területén, rendszerbe foglaljuk valamennyi bejövő/kimenő levelét, e-mailjeit, webes megkereséseit, a faxokat, igény esetén visszárut is kezelni tudunk.

A fenti asszisztencia révén a megbízók mentesülnek a létszámfejlesztés végrehajtásától, ezáltal pedig a felmerülő bérköltségektől, új munkaállomások (számítógép, íróasztal, telefon) beszerzésétől, kialakításától. Tevékenységünket megbízhatóan, precízen végezzük, maximális titoktartás mellett.

Kedvező áron vállalunk továbbá csomagolást, postázására történő továbbítást szükség esetén szegmentálással, csoportosítással is.

Magunkról

A FairCalling Szolgáltató Kft-t a telesales és telemarketing szolgáltatáson kívül irodai adminisztráció területén kínál egyedi és személyre szabott megoldásokat. Bővebben...

Kapcsolat

1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Tel.: +36 30 198 7829

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Facebook oldalunkon keresztül számos akciónkról és érdekességről is tudomást szerezhet!

Hírlevél

Amennyiben megadja e-mail címét az alábbi mezőben, értesítjük legújabb akcióinkról.