Adatbázis Frissítés és Tisztítás

Adatbázis tisztítás és karbantartásA cégek életében kiemelkedően fontos, hogy az adatbázisok pontos és minél teljesebb adatokat tartalmazzanak. Amennyiben a megbízóinknak kizárólag adatgyűjtésre, adategyeztetésre, adatfrissítésre van szüksége, teljes körű támogatást tudunk biztosítani az ilyen esetekre is.

Telesales/telemarketing feladataink ellátása biztosítjuk a szoftveres támogatását annak, hogy megfelelő adatkapcsolat és interface esetén, a kampány során rögzített adatok közvetlenül, real-time módon kerüljenek a megbízó adatbázisában is rögzítésre, így külön manuális munkavégzés nélkül tud frissülni, bővülni egy már meglévő adatbázis, akár a megbízóval előre egyeztetett megjegyzésekkel, információkkal is.

Amennyiben a feladat kizárólag adatrögzítés, adategyeztetés, a FairCalling Szolgáltató Kft. biztosítja azt, hogy az ügyfelek számára átadásra kerüljenek a megbízó által kért információk, illetve frissítésre, aktualizálásra kerüljenek az adatbázisokat.

Akár szegmentált mintán telefonos kérdőívek lekérdezése, akár adatbázisban adatrögzítések, frissítések, adattisztítások, valamint adategyeztetések elvégzése a feladat, munkatársaink pontosan, gyorsan és megbízhatóan végzik munkájukat. A felmerülő ügyféligényeket rugalmasan kezeljük, munkánkat magas minőségi színvonalon látjuk el.

Adatbázis Konszolidáció

Sample avatar  

Kiemelt pontossággal, gyorsasággal, ügyfeleink erre vonatkozó igénye esetén akár a megbízó telephelyén működve is végezni tudjuk munkánkat.

Magunkról

A FairCalling Szolgáltató Kft-t a telesales és telemarketing szolgáltatáson kívül irodai adminisztráció területén kínál egyedi és személyre szabott megoldásokat. Bővebben...

Kapcsolat

1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Tel.: +36 30 198 7829

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Facebook oldalunkon keresztül számos akciónkról és érdekességről is tudomást szerezhet!

Hírlevél

Amennyiben megadja e-mail címét az alábbi mezőben, értesítjük legújabb akcióinkról.