Magunkról

A FairCalling Szolgáltató Kft-t 2010-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy nem titkolt módon a telesales, telemarketing területen egyedi színt tudjon képviselni azzal, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújt, valamint ennek mentén stabil támogatást tud biztosítani az irodai ügyviteli folyamatok területén is.

A FairCalling Szolgáltató Kft. munkatársai és vezetői több éves tapasztalattal rendelkeznek az ügyfélszolgálati, pénzügyi és értékesítési területen egyaránt. Mindezek stabil alapot biztosítottak ahhoz, hogy a FairCalling Szolgáltató Kft. megbízóinak köre a gazdasági, állami és társadalmi élet széles spektrumából kerülhessenek ki.

A FairCalling Szolgáltató Kft. megalakulásától kezdve maximális energiát fektettünk arra, hogy tevékenységünkkel minőséget, megbízhatóságot, az adott megbízóval szembeni minél teljesebb megértést képviseljünk. Folyamatos interakció révén megbízóink naprakész információval rendelkeznek az aktuális megbízás állapotáról, az esetleges módosítások szükségességéről, lehetséges irányairól. Call Center szoftverünk mindenben megfelel a XXI. század követelményeinek. Költséghatékony, professzionális munkakörnyezetet biztosít, amely a megbízó igényei szerint maximálisan testre szabható, egyszerűen integrálható, magas fokú adatbiztonsággal rendelkezik.

Mindezeknek, vagyis a humán és informatikai erőforrások professzionális meglétének köszönhetően vállhatott cégünk a megalakulását követően igen hamar már nagy multinacionális cégek beszállítójává, valamint kisebb cégek szakmai partnerévé.

 

Csapatmunka a javából!

Sample avatar  

Lendületes, kreatív csapatunk hatékony támogatást biztosít telesales, telemarketing kampányokhoz, irodai munkákhoz, adatbázis konszolidációhoz, kintlévőségek kezeléséhez.

Telesales, Telemarketing

Sample avatar  

Felkészülten várunk minden munkát a klasszikus telesales, telemarketing munkák (értékesítés, piackutatás, utánkövetés, időpont egyeztetés, stb.) mellett a call center területéről is.

Behajtás Menedzsment

Sample avatar  

Maximális diszkréció mellett, kiemelkedő hatékonysággal kezeljük kintlévőségeit, látjuk el a követelés kezelési és behajtási feladatokat.

Adatbázis Konszolidáció

Sample avatar  

Kiemelt pontossággal, gyorsasággal, ügyfeleink erre vonatkozó igénye esetén akár a megbízó telephelyén működve is végezni tudjuk munkánkat.

Magunkról

A FairCalling Szolgáltató Kft-t a telesales és telemarketing szolgáltatáson kívül irodai adminisztráció területén kínál egyedi és személyre szabott megoldásokat. Bővebben...

Kapcsolat

1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Tel.: +36 30 198 7829

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Facebook oldalunkon keresztül számos akciónkról és érdekességről is tudomást szerezhet!

Hírlevél

Amennyiben megadja e-mail címét az alábbi mezőben, értesítjük legújabb akcióinkról.